maaf

lama tak update kan? apa boleh buat. kalau dah malas. Tumblr pun x ter-update. ni dah start sem 2. lagi lah malas.. hmmm... alhamdulillah, lepas jugak aku masuk sem 2 ni. takde repeat paper. tapi still x dapat DL. nak buat macam mana. usaha sikit, hasil pun sikit lah. aku redha. asalkan takde repeat paper. terkadang aku jealous tengok kawan yang dapat DL. tak kira lah dari course mana.... biasalah tu.. takpe, aku cuba lebih utk sem 2 ni. hopefully can get DL. abah, mak i will make u proud. :) 
terima kasih sebab masih follow blog ni walau takde update. insyaAllah akan ada entry terbaru sikit masa lagi . :) 

2 comments:

  1. Its not about DL lah fit, usaha. Ilmu tu nanti ada gunanya. Bukan semata nak dapat DL cuma :)

    ReplyDelete