kalau dah hobby ♥

Atas ke bawah;
1. Chot
2. Eryssa
3. (x register lagi)
4. (x register lagi)
5. Eika

*fujica ax5 not in picture.

Pejam celik pejam celik dah nak dekat 2 tahun aku main camera. :) dolu dolu aku pernah memiliki nikon d3000. perhh, time tu punya la sayang camera tu smpai nekad cakap taknak jual. alih2 dah setahun pakai (er, hmpir setahun) aku jual ntuk beli d70. why d70? sebab tu je aku mampu beli. T_T  
dalam 2 tahun ni sempat la buat 2,3 job. job kecik kecik jer. x mampu nak amek job besar. sebab aku malas bab editing. tapi kalau editing ntuk kepuasan sendiri takpe. 
main kamera duit habis? haa, memang pun. kadang bila ko dah minat habis bnyk mana pun x kesah. aku belum tahap tu lagi la. yelah aku mane ade sumber kewangan yang kukuh. xde org nak jadi sugarmummy aku. sedih kan . #eh. tapi puas la bila ko kumpul duit lama lama ntuk beli something, pastu dpt ape yg ko nak. haaa, nikmat tu lain skit woihh... 

hmmm, tu je lah nak cakap pasal hobby aku nih. xde menarik punn.. biasa jer. next entry mungkin pasal kamera je lah kot. sebab dah xtau nak update ape. hehe 

adios~