Rezki...

penat. satu jer aku boleh cakap. seriously time ni aku rasa diaorang ber siap siap nak kelaut. (tak sure sgt, sbb kalau baru balik mesti ada ikan) time puasa, panas, dahaga... perh, salute laa.. tabik spring!

My best shoot 1st-19th Ramadhan

Last update 25th July. Almost a month. Hmmm. Bukan tiada cerita, cuma energi tiada malas tahap dewa.... Okay, malas nak taip panjang panjang (chaaiittt! malas lagi). Hmmm, ni nak share photos sepanjang 19 hari menahan lapaq dahaga. Takde la lawa mane punn. Saje menggedik nak share. Eh? 

#1 - Mati
ni gambar dari Projekct Ramadhan 
yang sobonarnya, aku tak suka gambar ni masa 1st time tengok dekat lcd camera, dan yang sadisnya, hampir didelete. Thanks god, aku tak delete. Dah masuk laptop, naice pulak. ^_^

#2 - The beauty of blur
emm, yang ni istimewa sebab BLUR. ;)

#3 -  Nature is the art of God
yang ni paling hot. Banyak mendapat sambutan (hahaha) 6th Ramadhan, right after sahur aku edit gambar ni. Kasi tone, lighting yang menarik. Lama jugak bertapa depan laptop. HAHAHA. and BERBALOI lahhh. :)

#4 - LOST
Baru belajar freelensing. A bit depressed sebab still tak dpt gambar yg menarik guna style freelensing. :(  I named this photo 'Lost' Im totally lost when doin this. :'(

#5 - Tiada lama tiada baru
My 1st slr camera. Bought this at Lowyat.net. Not funtion. I thought can repair it by DIY , but then didnt found any tutorial on web. LOL. ask shop how much to repair this, x_x damn, estimated cost around 150-200.

#6 - "Life is like a good black and white photograph, there's black, there's white, and lots of shades in between." -Karl Heiner
Shoot this using D70 + EBC X-FUJINON 55mm f1.6 , reversed and handheld. PP using VIEWNX+PHOTOSHOP+PHOTOSCAPE. somehow somewhat, I ♥ thissss.. 

#7 - "...."
Still figure out how to make better picture using freelensing style. :( I hope this one better than before. 


Nahh, bosan kan gambar gambar aku. :( Hmmm, hope can do better than this. arghh.. 

notakaki: Projekct Ramadhan seem like i cant finish what i start...  :\