bodoh! kalau aku ada kuasa aku tak block website utk download. better block PORNO site! bodoh bodoh bodoh!!


#nook harooommm!
What is a word made up of 4 letters yet is also made up of 3. Although is written with 8 letters, and then with 4. Rarely consists of 6, and never is written with 5?

#tumblr

SukaDuka

"Dua perkataan yang dibezakan dengan satu huruf...."
Kalau gembira jangan over sangat. Simpan sikit untuk hari sedih. At least ada bekal gembira walau 1% sekali pun. :) Setiap perancangan tak semestinya berjaya, bersedia untuk something yang unexpected....


p/s: terimakasih :')

twitter

gah! jangan add twitter aku kalau sekadar nak penuh kan follower(s) dan harap aku follow kau balik. JANGAN HARAP!  twitter tempat aku release tension, certain people jer aku follow dan approve.
CAPICE?!

#lawmemories




@farahwootwoot buat aku rindu zaman foundation law. :')

it was so fantastic!
wish it will happen in real life.


p/s: it will :)