PM -.-"

PM=prime minister/perdana menteri
best ke jadi PM? best woii, wa cakap lu. Kalu nak buat apa apa senang jer. Lu PM beb. Dah macam GOD kat dunia. Ape de hal. yedok? Ceh, aku bukan nak melalut jadah apa pasal PM nih.. ni haa nak tunjuk sikit PM kita nih.. punya lah busy kan. :) wa caya lah sama lu. 

ni lah antara tweet tweet DSNR. Tunjuk sikit dah la kan. Takkan nak screen capture semua tweet dia. Jadahnyaaa.. -.-

So, sebagai rakyat yang prihatin, aku pun reply lah tweet beliau....:


troololol..... hambik setempek. MARTABAT BAHASA konon. keh keh keh.

p/s: er, kena ISA tak? wakaka

4 comments:

  1. HAHAHAHAHAAHAHAH!!!! vavi tak vavi perangai sekor2 rakyat malaysia niiiii

    ReplyDelete
  2. hahaha.. bukan apaaa, seronok kenekan org yang ada NAMA nihhh.. keh keh keh.

    ReplyDelete
  3. hahaha .. brani ngat mu wat gni .. ekeke

    ReplyDelete