Jack, Samuel, Nicolas, Summer and Autumn.

Jack, Samuel, Nicolas, Summer and Autumn. Perh, orang sekarang. Nama nak market jer. Memang taknak kalah lah kan. Bagus bagus. Itu yang kita mahu, sedikit pemikiran yang di luar kotak. 


Awok sebenonye dah malas nok bercerithe. Oleh kerane miyke dah bertanya terpakse lah awok bercerithe...

Tengok pada nama kafirat yang tertera, jelas ada 3lakilaki dan 2gadis. Walaupun jantina korang agak meragukan, tapi apa ada hal. Chillex sudah.. Okay, moh leh kite mulee..

  • Jack dan Autumn, aku rasa depa kembaq. Depa ada rupa paras yang hampir sama. Walaupun lain bapak lain mak. (fak, aku rasa bapak korang memang ada skandal luar nikah lah.. pffft!) Teori kedua mengatakan mereka nih kembar yang terpisah masa kat bilik bersalin. ish ish ish, sedih lah syiall kisah hidup hangpa. Boleh buat telenovela dekat slot akasia. 
  • Samuel paling cool. Sebab dia ada abiliti untuk meng-transform-kan diri nya. ala ala, tranformer.. Eh jadahnye kau nak jadi robot?? -.- Nampok beno menipunyee.. Ekceli Samuel nih boleh tukar tukar color jer. Tak lebih dari tu ya adik adik. Jangan lah obses dengan transformer sangat. 
  • Nicolas nih aku rasa dia kurang hormon testosteron, sebab dia paling kecik. Dan maybe faktor itu membuatkan tumbesaran Nicolas agak terbantut.. *weh mak lu bagi makan apa hahh? Oh mungkin jugak Nicolas dilahirkan tak cukup bulan. haaa, yang tu kite tak tahu. 
  • Summer, punyai pakej yang lengkap. Yeahh, komplet set lah senang cite. Dan gayanye memang tak ubah macam primadona yang gemar berpelesaran di kelab kelab dangdut. *dangg! Memang hi-maintenance lah kan.. kah kah kah.
Tatt taraa tatt tatt taraaa.. Mempersembahkan Jack, Samuel, Nicolas, Summer and Autumn. 

comel tak comel tak..? homaiii, toksah lah duk puji depa nih, nanti kekwat pulak.. Depa nih bukan boleh bagi muka sangat pun. hikhikhik. 


Sekian laporan pada kali ini. :)


p/s: maaf kelasmate, tak dapat hapdet lagi Yu ai Ti Em (kelasmate version). sedikit ketandusan idea. maaf maaf maaf. :( 

No comments:

Post a Comment