Aku nak jiwang.

Apa jadahnya tiba tiba nak berjiwang bagai nih. Ahhhh. ape ade hal. Yedop? 


comel kan? Memang hensem lah pakai ni, tupun kalau awek/boipren hangpa hotsetap la kan. Kalau yang hotsentap tu baik campak lombong jer... 
"eww broo, geli la pakai baju sama nii.."
"ni mesti beli satu percuma satu.."
"romantik lettew"
"pirahhhh, bajet nye!"
soo Malaysian rite. haaa, ni lah orang kite, memang tak boleh tengok orang lain happy. Ada jer suara suara sumbang. Ateee, kalau kome dah cemburu, cari lerr awekkk.. Jangan duk ngumpat orang jer. Satgi kene kokak baru tahuuu.. 
Yang sebenarnya couple ouple yang pakai baju sama tu bukan apaa, saja nak suh sesape yan forever alone tuh rasa butt-hurt. (gelaksetansikit)
Dah dah, yang duk tak puas hati kat couple yang pakai baju sama tu satu jer pesanan aku, "YANG HANGPA NAK KECOH PESAL??LANTAK P DIAORANG LAH NAK PAKAI BAJU SAMA"


p/s: Aku pun ingat nak beli lah sepasang. Yelah, nak jugak berjiwang. :p

No comments:

Post a Comment