wishlist for b'day

Haremm punyaa cuti. Baru 7 hari rasa macam dah 7 bulan duduk kat rumah. fuck yeah, sumpah bosan! Korang yang duk sibuk nak cuti tuh toksah lah berangan nak cuti sampai 6 months, sumpah akan mati kutu duk kat umah. dem dem dem! So ape kena mengena cuti dengan tajuk entri ni? Takda connection langsung. hahaha. Saja nak mengewdiks dengan uols... (muntah hijau pekat sebab guna ayat tuh) ..
Memandangkan b'day aku dah nak dekat. So aku nak senaraikan lah beberapa item yang menjadi idaman hati nih. Bukan apa, senang sikit korang nak belikan. Takda lah susah susah duk tanya apa aku nak kan... =D

jacket zara
Sial la. Jacket ni buat aku tak boleh tidur malam. Tapi tak beragak lah kan mintak jacket Zara. fuuuuu.. sape nak bagi.. :( oh takpa nama pun wishlist. oh btw, aku pakai size S



*haa, nak salah satu jer.. (still rasa menyesal sebab dulu ada sale kat zara taknak beli. sekarang dah mahal balik. demit!)

set pakaian SUPERMAN
aku pernah ada baju superman dulu. tapi dah buang kat mana ntah. :( and sekarang aku fall in love balik dengan superman. walaupun tak berapa nak layan cerita superman. tapi baju , brief, belt buckle, and cap superman coolll habis doe.. :D once again, aku pakai size S. weeee~


kasut CONVERSE SKU # : 121973
nak niiii!!! sumpah kasut ni ringan giler. dah test haritu. tapi memandang baru beli lagi kasut so, aku letak balik .. ish ish ish. :'( takpa takpa. nanti aku dapat jugak. (eh, konfem konfem jer kan.. -.-) oh lupaa, kasut size 7.5.




camera lomo
Actually dah lama mengidam nak beli lomo ni. Tapi duit selalu jer jadi masalah. Ye tahu, ada lomo yang semurah rm50 tapi aku tak berkenan kat yang tuh.. :( yee, dulu aku dah kumpul duit nak beli lomo, tapi tau tau jer lah kan. duit tu habis kat tempat lain. hehehe.. =D orang duk tanya, "hang dah ada dslr cukup lah" memang lah cik kak cik abang makcik limah oiiii, dengan lomo nih senang sikit aku nak angkut jenjalan, n hasilnya agak superb. ;) nah aku nak lomo smena 8m dengan black and white film
ni link nya: Lomo Smena 8m


aku tulis ni sambil berangan yang puteri raja akan baca... :) oh actually tak harap sangat lah(TIPU, AKU NAK SANGAT BRIEF AND BUCKLE SUPERMAN). saja jer buat wishlist. kalau korang dah selalu follow fitrimokhtar (yang dulu kini dan akan datang) korang tahu lah. dia ni suka buat wishlist. and tak semua wishlist akan tercapai. :) so aku buat wishlist ni bukan nak mintak simpati, saja jer buat sebab dah tak ada idea. :) chill yaa!




Exam buat aku gila.

Maaf, dah lama tak update belog ni.  Yeaaahhh! Sekarang final exam. -.-" so its mean dah nak habis asasi. Damn, rasa macam baru lagi kat asasi nih. Dan aku tak buat lagi entri untuk kelasmate. hoommaaaiii! takpa, aku janji lepas habis exam aku tulis pasai hangpa.(sambil, angkat tangkat, tiga jari, muka serius) Tapi seriously shit! Exam ni buat aku gila! yelah, dah dekat nak exam baru nak cover semua topic. Gila hapee...! 1st paper boleh jawab tapi not enough time. it should be 3 hours bukan 2hours, what you expect from us, to write all the facts within 2hours. hell no babeh! fuck the system! its unfair. we studied for 2month++(dah tolak aku main, ponteng dll) then sit for exam for only 2hours! UNFAIR lah.. :( so paper LAW II dah habis. Tinggal paper PSYCHOLOGY, LAW III, GLOBAL ISSUES and PRINCIPLE OF ECONOMICS. damn son, semua paper susah. mati lah aku. x_x
wish me luck guys. :|


notakaki: aku nak repeat asasi boleh? hehe