Tak kenal

Hey kawan, apa cerita? Tak kenal aku tapi duk kecoh.. Jangan lah macam tu. Orang yang rapat dengan aku  tahu perangai aku. So, jangan nak publisiti sangat yee. Bak mai, sikit pun tak goyang dengan cerita cerita macam tu. pffftt! Aku ada hak bercerita, ada hak nak share problem, ada hak nak share anything to anyone yang aku suka(bila aku ckp ni, bukan kat semua orang aku share. only to those people yang rapat dengan aku). Oh yaa, you start the war, I'll end it. Tak payah nak emo sangat. Tak perlu delete status, tak perlu perli, tak perlu segala bagai. (I know you will read this) Thanks for being my friend.


notakaki: pleasecleanmyname.

No comments:

Post a Comment