Selsema


Aku rasa aku perlukan ini untuk ke kelas.. hmmm... tetibe kena selsema. maybe kolej aku ni sejuk sangat kot. dah macam oversea. haha. tapiiiiii, aku jarang sakit, pfffttt.. bila dah sakit ni rasa malas pulak nak pegi kelas. TAKKKK. aku kena belajar rajin rajin. nanti nak kawin senang.. :) cik selsema tolong la pergi jauh jauh.. -.-

notakaki: bedah oh bedah.... hey you,, yaaa you,, iloveu. :p

4 comments:

  1. Oh Bedah masih ada lagi? Haha. Selsema jangan pergi PTAR sebab dia boleh buat yang tak selsema pun jadi selsema. Macam I -__- Kehkeh.

    ReplyDelete
  2. Bedah masih mengganas.. CEH! betul laaa, lepas balik PTAR makin sakit.. -.-

    ReplyDelete
  3. Cantik! Dah ada alasan tak perlu pergi PTAR :P which means tak payah buat assignment(s)? :O

    ReplyDelete
  4. oh, aku rasa aku tengah mamai masa post comment tu. apa yang aku maksud kan jgn pergi PK. bukan PTAR.. -.-

    ReplyDelete