Lunch


"Nak Big Apple.."
-"Pegilahhh beli...."
"Jom lah lunch sekaliii..."
-"Okay, you belanja :)"

*haaaa, kan best kalau ada orang sudi belanja. makanan paling best , bila mana ada orang belanja. :) So, mandi laju laju, siap laju laju. Tunggu bas (mana ada keretaaaaa.. :| ). Masuk bas, keluar bas. Sampai Big Apple. Tunjuk tunjuk, bayar, pergi McD. "errr, McChicken regular set yaa.. " (yelahh , yob, takkan nak lunch donut jer). Makan makan, borak borak. Keluar cari baju, kasut dan bag. (haremmm, tak beli pun :p) Jangan nak cerewet sangat.. Lepak lepak, pusing pusing, borak borak, sampailah petang. Hari hujan tak bisa pulang. Kaki melangkah ke  Noodle Station. Minum petang disana. 
hanyaaaa ini yang mampu 
Telefon berdering, suara si adik kedengaran. Adik kedengaran sedikit jealous sebab tak diajak. (sapa suruh balik lambat) Katanya selsema (cepat sembuh yaaa) . Aktiviti minum minum diteruskan sehingga hujan tak kelihatan. 

Hujan masih degil. Terus mencurah tanda tak benarkan kami pulang. Mesyuarat tergempar dilaksana. Keputusan dicapai! Kami bergerak pulang dengan sedikit kebasahan dan kebekuan kerana hujan... (jangan demam yaaa)


Konklusi: penat dalam gembira. Everything was great! <3

notakaki: mahu.overnite.secepat.mungkin! 

5 comments:

  1. Taknak ah broga. penat. aku nak pergi tempat yg boleh rest jer. look out pooint kaaa.. :D

    ReplyDelete
  2. Fraser hills tpay pling best nk relax. haha.

    ReplyDelete
  3. Bak mai lahhh.. cakap saja tak guna. haha

    ReplyDelete