FB punya kisah

Yaaa, FB sangat happening.!! I dont know this idea belong to who, but for sure, menda haram ni best gilerrrr. Credit to founder yang bagi idea ni. =D . At first aku tak hirau sangat this number thingy, then nampak status kawan aku, wah, depa seronok bermain nombor ya. Aku try lah, dan hasil nya.... SUMPAHSERONOKGILAVAVI(caps disitu) For the 1st time aku sanggup habiskan masa buat perkara yang sia sia tuu. Tapi takpa, at least enjoy! dan dan ramai pulak yang like.. 

1st game. Ramai jugak yang inbox. Sampai kematu jari jari menekan keyboard. Dan keyboard hampir rosak sebab ditekan tanpa henti... hahaha... 1st game berlangsung selama +/-2hours dan berjaya menarik seramai 34 friends untuk mencoba nasib. Bayangkan kalau aku main ni sampai esok.. Perh! Tak sanggup bhai. Lepas kaunter ditutup, masih ada yang request number, tapi sorry derr, kaunter dah tutup, tunggu next yar pulak okay. :)

Then, aku beralih kepada 2nd game. (my own idea) *sebab dah ramai main 1st game. so aku buat 2nd game. yaaa, hanya aku yang buat 2nd game *sedikitbanggadisitu. :)

2nd game, pasai fesyen pulak aih, hamboih, macam aku hebat jaaa dalam berfesyen fesyen nih. Sampai kan ada orang inbox aku Rizalman Jr. *saya tak layak okay.. :) Oh, komen pasal fesyen , aku fikir akan keras, sebab , macam melibatkan hati dan perasaan pulak. Tapiiii bukan salah aku, korang yang sanggup nak aku komen, so aku komen laa.. Jangan sentap,J just for fun okay. 2nd game ni aku bukak sekejap jer.. Tak sampai 1hour. Dan 17 peng-request menawarkan diri. 

Walaupun games ni best bagi aku, tapi ada jugak yang take it serious. Chill la derr, buat apa nak marah. Main main saja. They should learnt about the sense of humours..... :)

Sekian kisah FB dan kawan alam maya.... 

No comments:

Post a Comment